Известие

Collapse
No announcement yet.

серии на top gear с alfa 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• серии на top gear с alfa 156

някои знае ли дали в top gear са тествали alfa 156 или някоя друга, и коя е серията/сезона, защото сезоните са 8 и ще ми отнеме доста време да търся
    благодаря предварително
    alfa 156 '00 2.0 distinctive

дай малко време

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Re: серии на top gear с alfa 156

в търсачката на data.bg излизат някои хубави клипове за 156 и gt
      ако някои има някои други клипове ще ми е интересно
      alfa 156 '00 2.0 distinctive

Comment

W top Gear съм почти сигурен, че не са...виж в "5та Скорост" има едно предаване с 156 ГТА
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
          W top Gear съм почти сигурен, че не са...виж в "5та Скорост" има едно предаване с 156 ГТА
          Да много е добро, каката добре я хвали хубавицата.
          sigpic Alfasud/156 1.8ex
          156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

В новия вид на предаването (от 2002) няма за 156. Има кратки коментари.
            От 98 в стария формат има но дисковете са ми у софия и трябва се ровя. Ко намеря щи пратя да гледаш. Говоря само за Топ Гиър, за другото мърляшко рекламно предаване с Тифф не отговарям

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

ще преровя архивите и ще ти кажа къде, но мисля че имаше 100%, освен ако не е в самия Топ Гиър а в някой от филмите на Джеръми К. ... Аз намерих за мойта на 2-3 места, даже я караше.....
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Аз скоро си свалих от ютюб как Тиф и пичката тестват 159-ка и Брера и много наляха колите без причина и с много кофти ирония. Преди много се кефих на това предаване, но псоледните 2-3 години нещо наистина се прецакаха хвалят само голфове и фордове.
                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Ами там работата е който плаща поръчва също както при наште тъпи предавания " немското си е машина а тва италянското не ми го хвали"
                  sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Галеано, да ме извинява модератора, после тва да го мести у "рацинга",
                    хондата дето те е била бате е с Ви Тек и е около 130 коня, ма си виновен да бе видял под капака. Те притежателите на хонди са такива, крият се кат едни тето ги има по мазетата...

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                      Галеано, да ме извинява модератора, после тва да го мести у "рацинга",
                      хондата дето те е била бате е с Ви Тек и е около 130 коня, ма си виновен да бе видял под капака. Те притежателите на хонди са такива, крият се кат едни тето ги има по мазетата...
                      Знам приятелю обаче трябваше да дойдеш да гледаш боя
                      да видиш как на оная лейка щяха да и излязат буталата и пак не можа да ме бие с чиста съвест като се има в предвит че съм голям параход тежащ двойно а и бяхме двама.Не бих си сменил колицата и за 10 такива еднодневки
                      Поздрави за целия клуб на Алфа Ромео и честит имен ден на всички Ивановци да са живи и здрави
                      sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

Working...
                      X